lørdag 5. mai 2012

Deltakelse i KOM 8


Oppgaven denne gangen var å bruk "produktstripen" på ett papir. Jeg valgte serien "Follow your heart" og det er den stripen som fuglene sitter på.

Ble litt kluss for meg med denne oppgaven - da jeg ikke helt hadde fått med meg reglene om at kortene alltid skal være HELT firkantet! Kortet var derfor opprinnelig laget uten den svarte kanten rundt slik:


Men kom i mål til slutt :-) Takk for at du titter innom :-)

3 kommentarer:

  1. Du gör helt unika och väldigt vackra kort, Gry! Det här har så fin form och jag tycker väldigt mycket om texten också! Vackra färger och fint sammansatt!

    Imorgon visar jag i min blogg hur jag gör när jag maskar in en text i min personliga stämpel. Och man gör såklart likadant om man vill ha ett motiv där istället.

    Och du... du blev min 100:e följare och jag skulle så gärna vilja skicka en liten present till dej som tack för det! Om du vill vara så söt och PM:a mej din adress via forumet eller maila?

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    SvarSlett
  2. Wow - en gave! Så spennende :-) Jeg sender deg adressen min på PM!

    Gleder meg til å se innelgget i bloggen din senere i dag!

    Og tusen takk for besøket i bloggen og utrolig hyggelig kommentar. :-)

    SvarSlett
  3. Hei Gry!
    Det var et fantastisk kreativt og vakkert kort !! Det ble jo så utrolig flott til slutt, med en tekst jeg synes passer fantastisk godt til de nydelig sammensatte fargene dine. Du vet det sikkert men du er så fantastisk flink til å fargelegge, hvor mye koster tusjene du bruker? Jeg blir helt i godt humør av å se på de utrolig kreative og vakre kortene dine, du er så flink, har du mange tusjer? Veldi fint at du la ut begge kortene, det blir på en måte helt forskjellige kort selv om det er det samme, og hvis du bytter mellom de to bildene fort, så ser det ut som den hvite fuglen hakker på den sorte!
    Jeg kommer til å følge bloggen din fremover for å se flere av dine vakre kreasjoner Gry!

    SvarSlett